2 november 2011

STILL LIFE DAY II
Här är ett litet smakprov på vårt stillebens uppgift vi hade på Beckmans i måndags och det gick ut på att göra en lampannons. Vi fick välja mellan tre lampor som vår lärare Lotta Agaton hade valt ut. Jag valde lampan som hette Bague av Patricia Urquiola och resten av rekvisitan skulle man ha med sig. Och eftersom jag flög så var jag tvungen att tänka och packa light rekvisita ;) Stilleben längst ovan är Lottas egen, visst är den så fin i all enkelhet. I love it! Andra i turordningen är Pellas, jag älskar hennes bohema stil som känns lugn och lekfull. Tredje är Cissis som jobbar i Plaza interiör, den är också så snyggt komponerad stilleben med IKEA lampan Aröd som är riktad mot klänningen. Fjärde lampannons är Ica Carlssons stilleben, hon har precis startat en blogg som verkar väldigt lovande! Och sist kommer min silver komposition med masken och silverdetaljer :) Som jag nämnde så hjärtar jag silver nu, så pass mycket att jag tänker göra en diy bord till bloggen snart som är silverlackad. Så håll utik!   


translation; Here is a small sample of our still-life that we did at Beckman's on monday. We had to choose between the three lamps that our teacher Lotta Agaton had selected. I selected the lamp called Bagua by Patricia Urquiola and the rest of the props we had to take with oss. And because I flew, I had to think and pack light props;) Still Life at the above is Lotta's own, I love its simplicity. Second one in priority is Pellas, third is Cissis who works at the Plaza interiör, it is also so beautifully composed still life with the dress and the IKEA lamp Aröd that is directed against the dress. Fourth still life is Ica Carlsson's still life, she has just started a blog that seems very promising! And finally, my silver composition with the mask and some silver details:) As I mentioned so I really heart silver now, so much that I plan to do a DIY table to my blog soon, which is silver painted.See you later!


13 kommentarer:

 1. Hej!! FÖrsöker mejla mig men får tillbaka mejlen.
  Ville bara berömma dig för det fina reportaget i Residence! Vilket inderbart hem ni har! Tänkte skriva om det på min blogg. Får jag låna bilden på dig och ditt kök. Länkar och skriver så klart fotografen.

  Kram på dig!

  Mvh

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Fint!
  Jag undrar om du vet vart man fpr tag i tavlan human heart på bilden?
  VH
  Caroline

  SvaraRadera
 4. I must find a teapot like that! The little dinosaur next to it made me smile.

  SvaraRadera
 5. Visst hade vi en fantastisk måndag denna vecka...

  SvaraRadera
 6. Caroline, jag har beställt den här http://www.orkposters.com/heart.html
  Lycka till! //Ica

  SvaraRadera
 7. Ni är så duktiga! Det kliar i fingrarna ska du veta. vill ju också...... tror jag följer upp er linje i dag med ett eget lampstilleben:)

  Har nu läst det fina reportaget om dig i Residence. Verkligen jätte fint och samtidigt lite rörande.......... våra livsöden är väldigt lika;)

  Lycka till i slutprojektet! Kram

  SvaraRadera
 8. Så fint du har gjort med bilderna Annaleena! Ser fram emot helgen, det kommer bli såå kul! Stor kram

  SvaraRadera
 9. I love how Fun you're working all together...you're lucky girls!! Enjoy!!

  SvaraRadera
 10. Nå har jeg bladd meg så mange sider bakover i bloggen din at jeg er svimmel av inspirasjon...:)

  Gleder meg til å se flere innlegg fremover!

  Fantastisk mye flott å se på. Ha en fin dag :)

  SvaraRadera
 11. coolt kreativt och härligt för ögat!
  Fint jobbat.

  kram.

  SvaraRadera
 12. Tusen tack Ica! Måste beställa en till mig själv. Jättefint stilleben du gjort!

  SvaraRadera
 13. Love the dino on the picture with the open book.

  Thanks for sharing. ines

  SvaraRadera