.


24 november 2011

MY CHRISTMAS CALENDAR


Som små barnsmamma så har jag inte så mycket tid. Men ändå så ville jag göra till mina barn en julkalender i år. Så idag har jag slagit in en massa små paket, så mysigt. Bara jag vet vad som finns inuti paketen:) Jag kommer ju själv ihåg när jag var liten att öppna luckorna varje morgon var dagens höjdpunkt :)  Och så längtade man lite till efter julafton. Visar hur min julkalender ser ut i år när jag har redigerat färdigt bilderna, den är verkligen snabbtfixat. Kram, Annaleena

Translation; As a mother of young I do not have much time. Yet I wanted to make for my children this year a christmas calendar. So today I have wrapped lot of small white packages for the calendar. I will remember myself when I was little girl to open the christmas calendars every morning, it was a highlight of the day! :) And then longed a  bit more of christmas eve. I´ll show you soon how my Christmas calendar looks like this year when I have done editing the images..See you soon, Anna Leena xx11 kommentarer:

 1. Vad underbar du är som fifflar ihop en adventskalender trots att du har så mycket att göra. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Så vackert! Mina barn får både en julkalender och en adventskalender av släktingar, så det blir inget hemmagjort hos oss. Lite synd med tanke på all din inspiration!

  SvaraRadera
 3. Tusen takk for fine ord :)
  Nå gleder jeg meg til å se din ferdig!

  Jeg er innom hver dag, bare ikke så god til å legge igjen ord ;)

  SvaraRadera
 4. Det svåra tycker jag är vad som ska ligga i de små paketen...men visst är det värt mödan för de små=)Annica

  SvaraRadera
 5. Å det är ju så himla mysigt och spännande, så himla värt tiden!!! Jag kommer själv ihåg.. :-)
  Kram Elina

  SvaraRadera
 6. Ser fram emot att se färdigt resultat! Älskar att det är så minimalistiskt - allt juligt till barn behöver ju inte vara rött och tomtar!

  SvaraRadera
 7. Oj vad många paket man har packat in genom åren till barnens kalendrar. Men visst är det mysigt att fixa till.
  / Anita

  SvaraRadera
 8. Hej annaleena,
  vet du jag blev så till mig när jag såg eran bänskiva i närbild, för det är precis nåt sånt jag drömmer oom att ha som duschvägg. Rufft & vackert!!

  Spännande med julkalender, här är det krassligt värre och känns som allt stannat upp, men ser med spänning fram emot att se bilder från kalendern. Säkert nåt att inspireras av!

  SvaraRadera
 9. Jag hade själv så när jag var liten, det är ju SÅ mysigt!!

  SvaraRadera