.


4 januari 2010

j


Jag är en stor beundrare för Ylva Skarp som driver Skarpkalligrafi, hon gör kuddar, konst, inrednings detaljer med den här speciella vackra typsnittet. Allt det underbara som hon gör  säljes bla. cosas.se eller på hennes hemsida........                                    skarpkalligrafi.se
Lovely helt enkelt!!!

7 kommentarer:

  1. Hej!

    Åhh jag önskar att jag kunde hjälpa dig vad gäller kommentarsfältet men vet inte vad det kan vara för fel. Jag lyckades själv få bort det en gång på min blogg och jag gick igenom inställningarna massor med gånger och ändrade och donade. Och vipps så var de tillbaka utan att jag riktigt vetat vad jag gjort....
    Hoppas annars att nån annan kan hjälpa dig.

    Jag tittar gärna in här igen! Ser ut att vara en trevlig blogg!

    Ha det så bra och kram från mig!

    SvaraRadera
  2. Hej från en annan Annaleena
    tom en gång i tiden hette jag oxå Karlsson, kul.
    Mycket fin blogg du har, kommer att titta in till dig ofta.
    Leena;)

    SvaraRadera
  3. Hejsan Anna Leena!

    Vilken trevlig blogg du startat!

    Jag gillar också Ylva Skarps saker... tänk att det kan bli så fint med text.

    När det gäller din kommentarslänk så vet jag inte om jag kan hjälpa dig mer än att du ska gå in på instrumentpanelen, välja inställningar till din blogg och klicka på fliken kommentarer. Där ställer du sedan in allt som du vill ha det, förslagsvis "visa" på det mesta. Men detta antar jag att du redan gjort.
    Ibland är det ju buggar i systemet som med tiden kanske rättar till sig. Kontakta annars supporten, de kan säkert hjälpa dig.

    Lycka till!!

    Nu ska jag läsa vidare... och jag kommer med all säkerhet tillbaka igen! :)

    Kram
    Willewira

    SvaraRadera
  4. Hi Anna Leena,
    I select: create blog - dann I choose: in Dashboard the button layout - then preferences - now the button: comments - here I choose: view comments..
    I hope I could help you -
    I look forward to your blog -
    many greetings - Ruth

    SvaraRadera
  5. Hej och välkommen till bloggvärlden. Jag har själv fifflat med kommentarerna idag och jag gick in på redigera layout. Du kommer då till sidan lägg till och ordna sidelement. Gå in i redigera vid blogginlägget och då får du fram massa alternativ för blogg inlägg och så klickar du i vad du vill ska synas. Jag fick klicka och spara, klicka och spara några gånger innan det rättades till. Lycka till och hoppas att jag var till någon hjälp. Hör av dig om jag ska förklara bättre. Kram Marie

    SvaraRadera
  6. Tack alla snälla-goa ni som har försökt och hjälpa till med mitt lilla problem!Jag fortsätter och gjejar med bloggen så det löser sig säkert på nåt sätt! Jag SKA lyckas nån dag att lösa det!! ;)
    Många många kramar-Annaleena

    SvaraRadera
  7. Tjenix alla hjälpsamma bloggis vänner!
    Jag tror att jag har kommit på problemet med att varför kommentarena inte har funkat, jag behöver aktivera "lägga upp sidor" länken...men var finns den?? Jag har letat men hittar inte den länken. Är det nån som vet?
    kraam annaleena:)

    SvaraRadera